НАБУ провело новий обшук у справі Держінвестпроекту

Читать на русском
Антикорупційні правоохоронні органи проводили слідчі дії в нежитловому приміщенні, де приховували низку документів у справі.

Детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури провели обшук в гаражі, де знайшли купу документів, які пов'язані з кримінальним провадженням щодо розкрадання майже 260 мільйонів гривень Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України.

Про це йдеться в ухвалі Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

Як вказується в документі, 17 квітня в гаражно-будівельному кооперативі «Славутич» в Києві в одному з гаражів був проведений обшук, в якому знайшли наступні документи: тека-накопичувач з надписом «Боржава», в якій купа інших документів, пов'язаних з ТОВ «Боржава резорт»; аналогічна тека з надписом «Боржава. Інвестиційний конкурс»; тека-накопичувач з надписом «ГП «Пора» ТОВ «Інвест солюшнс» ТОВ «Сілванус Україна» з документами; ще одна тека з надписом «Науково-дослідницький центр «АСК»; копія протоколу загальних зборів ТОВ «Аква інвест груп» і пов'язаних з фірмою документів; протокол загальних зборів учасників ТОВ «Фортуна», лист ДП «Державна інвестиційна компанія» та інші документи. Вказане було визнано речовими доказами. У зв'язку з цим, детектив просив суд накласти на документи арешт.

Вивчивши клопотання, суддя його задовольнив повністю.

Нагадаємо, колишньому заступнику голови Держінвестпроекту продовжили обов'язки. Раніше суд скасував заочний арешт брата Владислава Каськіва. Сам Каськів намагався оскаржити скерований до Панами запит про його притягнення до відповідальності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: