НАБУ та Держлісагентство підписали меморандум

Читать на русском
Державне агентство лісових ресурсів і Національне антикорупційне бюро України уклали Меморандум про співпрацю та обмін інформацією.

Держлісагентство і Національне антикорупційне бюро України уклали Меморандум про співпрацю та обмін інформацією.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Держлісагентства.

За даними прес-служби, меморандум підписали заступник голови Держлісагентства Володимир Бондар та директор НАБУ Артем Ситник.

Серед основних напрямів співпраці є здійснення інформаційно-аналітичної роботи, обміну інформацією з метою виявлення та усунення причин і умов, що сприяють вчиненню кримінальних правопорушень, віднесених до підслідності НАБУ. Також це інформаційна та організаційна взаємодія та вжиття заходів у разі виявлення Держлісагентством ознак підготовки або вчинення кримінальних корупційних злочинів, підслідних НАБУ, зазначили в прес-службі.

Організація та процедура обміну інформацією незабаром буде визначена відповідними двосторонніми протоколами, додали в Держлісагентстві.

Нагадаємо, у лютому Фонд державного майна і Національне антикорупційне агентство підписали Меморандум про співпрацю та обмін інформацією.

У червні 2017 року НАБУ і ФБР продовжили співпрацю ще на два роки. В межах цієї співпраці сторони будуть обмінюватися інформацією, проводити навчання та реалізовувати спільні напрацювання в сфері розслідування корупційних злочинів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: