У Харківській області підірвали банкомат

Читать на русском
За скоєння даного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Проводяться всі необхідні заходи для встановлення осіб, причетних до злочину.

У селищі Слобожанське Зміївського району невідомі підірвали банкомат. Сума збитку, нанесеного банківській установі, встановлюється.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

Подія трапилася близько 2:00 ночі п'ятниці, 10 травня. Як встановили правоохоронці, всередині банкомату стався вибух саморобного вибухового пристрою, об'єднаного з детонатором типу УЗРГМ (уніфікований запал ручної гранати модернізований, - ред.).

«Пристрій було приведено в дію дистанційно із використанням велосипедного тросу. Сам банкомат знаходився біля входу до будівлі колишньої пожежної частини. Речові докази вилучено», - розповіли в поліції.

Інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань із попередньою кваліфікацією за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєння даного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Проводяться всі необхідні заходи для встановлення осіб, причетних до злочину.

Раніше в Чернігівській області затримали злочинців, які зламували банкомати.

Також нагадаємо, викрадачів банкоматів затримали під Кропивницьким.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: