У Чернігівській області затримали злочинців, які зламували банкомати

Читать на русском
Злочинці пошкоджували банкомати, отримували доступ до сервісного роз'єму і, як повідомляють поліцейські, за допомогою унікального шкідливого програмного забезпечення давали команду на видачу готівки.

У Чернігівській області затримали групу злочинців, які зламували банкомати.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Чернігівській області в неділю, 11 лютого, пише «Слово і Діло».

Криптовалюта не для всіх: що заважає українцям ставати багатшимиФінансові можливості чи інвестиційне кріпацтво? Чи матимуть українці вибір та що запропонує їм влада?

«Зловмисники оперували унікальним програмним забезпеченням, змусивши різні термінали видати їм шестизначну суму», - йдеться в повідомленні.

Злочинці пошкоджували банкомати, отримували доступ до сервісного роз'єму і, як повідомляють поліцейські, за допомогою унікального шкідливого програмного забезпечення давали команду на видачу готівки. Таким чином вони викрали майже мільйон гривень.

На даний час поліція продовжує комплекс заходів щодо встановлення та затримання посібників злочинців та вилучення речових доказів.

Правоохоронці підозрюють цю групу в декількох аналогічних крадіжках в різних районах області та в ряді незавершених спроб крадіжок із банкоматів.

Раніше стало відомо, скільки поліцейських загинуло в Україні.

Нагадаємо також, що в поліції повідомили подробиці пограбування банкомату в Борисполі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: