Зухвалих викрадачів банкоматів затримали під Кропивницьким

Читать на русском
Трьох чоловіків, які викрадали платіжні термінали в декількох областях затримали в п'ятницю, 16 лютого, в Кіровоградській області.

Трьох чоловіків, які викрадали платіжні термінали в декількох областях затримали в п'ятницю, 16 лютого, в Кіровоградській області.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України, пише «Слово і Діло».

Криптовалюта не для всіх: що заважає українцям ставати багатшимиФінансові можливості чи інвестиційне кріпацтво? Чи матимуть українці вибір та що запропонує їм влада?

Відзначається, що маючи в користуванні два легкових автомобіля, вони «подорожували» по областям і викрадали термінали з грошима.

«Сьогодні близько 5.00 ранку після скоєння чергового злочину вони (грабіжники - ред.) були затримані в результаті спецоперації працівників поліції Сумщини, бійців Корда і оперативників карного розшуку Кіровоградщини. За попередніми даними, всі троє підозрюваних - уродженці Полтавської області, віком від 30 до 40 років», - йдеться в повідомленні.

Після того, як на Сумщині, де тривалий час грабували підозрювані, на їхній слід вийшли місцеві оперативники, вони вирішили на час втекти з області.

Повідомляється, що вони на власному автомобілі вирушили в напрямку Кіровоградської області. Приїхавши в місто Світловодськ, підозрювані діяли за звичним сценарієм. Близько 4.00 ранку під'їхали на одну з центральних площ міста, демонтували платіжний термінал, в якому були готівкові гроші, завантажили його в багажне відділення авто і поїхали. Однак помітивши поліцейських, вони залишили термінал на дорозі.

У передмісті, на території Світловодського району Кіровоградської області, зловмисники з'їхали з дороги і були затримані бійцями Корда поліції Сумської області.

Зараз встановлюється точна кількість скоєних ними злочинів.

Раніше в Чернігівській області затримали злочинців, які зламували банкомати.

Нагадаємо також, що в поліції повідомили подробиці пограбування банкомату в Борисполі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: