Під Харковом підірвали банкомат

Читать на русском
Поліцейські Харківської області встановлює осіб, які підірвали банкомат в селищі Мала Данилівка.

Поліцейські Харківської області встановлює осіб, які підірвали банкомат в селищі Мала Данилівка.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомили в поліції Харківської області.

У Приватбанку відсудили 500 мільйонівКолишня дружина екс-співвласника Приватбанку Геннадія Боголюбова через суд стягнула з Приватбанку в свою користь 500 мільйонів гривень.

«У поліцію звернувся 59-річний представник банку і повідомив, що двоє невідомих чоловіків проникли в приміщення місцевого будинку культури, накинулися на 47-річну охоронниця і зв'язали їй руки. Потім пошкодили банкомат і забрали касети з грошима, сума яких зараз встановлюється», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що грабіжники пошкодили банкомат за допомогою саморобного вибухового пристрою.

«Наразі проводиться обстеження лісосмуги поблизу місця подій і подворовий обхід будинків для виявлення осіб, які вчинили злочин, якісного збору речових доказів і встановлення свідків події», - розповіли в поліції.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею «розбій» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Як повідомлялося, хакери вкрали мільйон доларів із Банку Кредит Дніпро. Згодом зловмисники переводили в готівку суму в Китаї.

Члени злочинного угруповання зняли зазначену суму через банкомати в Китаї, чим завдали збитків банку на суму приблизно 1 мільйон доларів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: