У КМДА визначилися з датою проведення свята останнього дзвоника

Читать на русском
Разом з тим, у КМДА нагадали, що форму і час проведення свята останнього дзвоника визначають навчальні заклади самостійно.

Для школярів міста Києва свято останнього дзвоника відбудеться в п'ятницю, 31 травня.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА), пише «Слово і Діло».

Що зробили мери міст для розвитку інклюзії в УкраїніПандуси на пляжах Одеси, вбиральні для візочників у Житомирі та мікроавтобуси для перевезення маломобільних містян обіцяли мери міст.

«Зміни в графіку в школах в цьому році не передбачається. Останній навчальний день для школярів буде 31 травня, і після цього вони повернуться до навчання традиційно 1 вересня», - зазначив заступник голови КМДА Валентин Мондриєвський.

Повідомляється, що до 31 травня учні тільки четвертих класів повністю здадуть державну підсумкову атестацію, яка триватиме з 14 по 24 травня. У свою чергу випускники дев'ятих класів будуть здавати іспити із 4 до 13 червня, а одинадцятих - державну підсумкову атестацію у формі ЗНО з 21 травня по 13 червня. Документи про освіту випускникам 11-х класів урочисто вручать 26 і 27 червня.

Разом з тим, у КМДА нагадали, що форму і час проведення свята останнього дзвоника визначають навчальні заклади самостійно.

Раніше повідомлялося, що в київському Будинку вчителя обвалилася стеля.

Також нагадаємо, за булінг в столичній школі оштрафували батьків учнів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: