Директор НАБУ прийшов на допит до Генпрокуратури

Читать на русском
Допит пов'язаний, за даними ЗМІ, з можливим перевищенням Ситником службових повноважень у справі про втручання у вибори президента в США.

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник в п'ятницю, 10 травня, прийшов на допит в Генпрокуратуру.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомляє УНН.

ГПУ викликала Ситника на допитДБР розслідує отримання хабара Ситником від Крючкова. 17 квітня Солом'янський суд Києва заарештував Крючкова з альтернативою внесення застави в 7 млн ​​гривень.

«Я все-таки вирішив прийти, тому що повістку побачив в ЗМІ. Офіційно ні я, ані НАБУ цю повістку не отримували», - повідомив він.

Як відомо, Ситника викликали для допиту як свідка в кримінальному провадженні за ознаками кримінального злочину за частиною першою ст.365 КК України.

За даними ЗМІ, допит пов'язаний з можливим перевищенням главою НАБУ службових повноважень після епізоду з опублікованим записом, на якому людина з голосом, схожим на Ситника, зізнається в підтримці Хіларі Клінтон на президентських виборах в США 2016 року.

Раніше в ГПУ повідомляли, що Держбюро розслідувань відкрило на Ситника справу про отримання «неправомірної вигоди в особливо великому розмірі».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: