ГПУ викликала Ситника на допит

Читать на русском
ДБР розслідує отримання хабара Ситником від Крючкова. 17 квітня Солом'янський суд Києва заарештував Крючкова з альтернативою внесення застави в 7 млн ​​гривень.

Генеральна прокуратура України викликала директора НАБУ Артема Ситника на допит.

Про це повідомив у коментарі «РБК-Україна» прес-секретар ГПУ Андрій Лисенко, пише «Слово і Діло».

Лисенко повідомив, що Ситника викликають на допит 10 травня.

«Артем Ситник викликається на допит в ГПУ у п'ятницю на 10:00», - повідомив Лисенко.

Раніше, Печерський районний суд Києва повернув до головного слідчого управління Генеральної прокуратури України для продовження досудового розслідування матеріали справи проти спеціалізованого антикорупційного прокурора Назара Холодницька і директора НАБУ Артема Ситника. Їх підозрюють у втручанні в діяльність екс-голови ЦВК Михайла Охендовського. Справа в 2017 році було закрито через «відсутність події кримінального правопорушення». Скасування постанови вимагав адвокат Охендовського Олег Бабич, суд скаргу задовольнив.

Раніше повідомлялося, що ДБР розслідує отримання хабара Ситником від Крючкова. 17 квітня Солом'янський суд Києва заарештував Крючкова з альтернативою внесення застави в 7 млн ​​гривень. Він підозрюється в організації схеми з виведення коштів, які повинні були піти на погашення боргів «Запоріжжяобленерго», і завданні збитків державі в 346 млн грн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: