ДБР порушило провадження щодо можливого хабара Ситнику

Читать на русском

Державне бюро розслідувань порушило провадження щодо можливого хабара директору Національного антикорупційного бюро України Артему Ситнику.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, «Державним бюро розслідувань здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні від 16.04.2019 за фактом надання Крючковим Д.В. та іншими невстановленими особами неправомірної вигоди Директору Національного антикорупційного бюро України Ситнику А.С. за вчинення чи невчинення в інтересах того, хто надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої влади чи службового становища, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 369 КК України».

Також ДБР здійснює досудове розслідування в кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України. Процесуальне керівництво в кримінальних провадженнях здійснюється Генеральною прокуратурою України. Проводяться слідчі та процесуальні дії.

Нагадаємо, в понеділок, 15 квітня, голову правління АТ «ХК «Енергомережі», підозрюваного в завданні збитків державі на суму понад 346 млн грн, екстрадували з Німеччини в Україну.

Пізніше Крючкова доправили до НАБУ.

САП просить арештувати екс-нардепа Крючкова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: