ДБР відкрило кримінальне провадження щодо Ситника

Читать на русском
У бюро зазначили, що провадження зареєстрували 29 березня. В ході розслідування ДБР перевірить інформацію про розголошення інформації і надасть їй оцінку.

Державне бюро розслідувань відкрило провадження щодо директора Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артема Ситника за заявою організації «Національний інтерес України» про розголошення інформації, що становить таємницю досудового розслідування.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ДБР.

Скільки в лютому заробили голови антикорупційних відомствНазар Холодницький став найбільш високооплачуваним антикорупціонером лютого, він заробив майже 180 тисяч гривень.

У бюро зазначили, що провадження зареєстрували 29 березня. В ході розслідування ДБР перевірить інформацію про розголошення інформації і надасть їй оцінку.

У той же час організація «Національний інтерес України» на своїй сторінці в Facebook написала, що Ситник «надав представникам іноземної держави секретну інформацію, а саме відомості, що становлять таємницю досудового розслідування, яку в подальшому можуть використовувати для проведення підривної діяльності і завдати шкоди державній безпеці України».

Сам Ситник ситуацію, що склалася поки що ніяк не прокоментував.

Раніше з'ясувалося, скільки нардепів фігурує в розслідуваннях ДБР.

Також нагадаємо, ДБР відкрило кримінальне провадження щодо генпрокурора Юрія Луценка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: