Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Жолобецький обіцяє запровадити у пасажирському маршруті рух соціального автобусу в історичній місцевості Матвіївка Миколаєва

На парламентських виборах 2014 року кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 129 Олександр Жолобецький обіцяє запровадити у пасажирському маршруті рух соціального автобусу в історичній місцевості Матвіївка Миколаєва для обслуговування пенсіонерів та пасажирів інших пільгових категорій за рахунок місцевого бюджету.
Не виконано
Сказано 27 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=12760
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=12760
  • 1
  • 2
  • 3

Результат

Згідно з відповіддю від 6 травня 2019 року Миколаївська міська рада повідомляє щодо ситуації зі сполученням транспорту мкр. Матвіївка: Олександр Жолобецький звертався з проханням відповідно до законодавства України вжити заходів для організації належного пасажирського сполучення з мкр. Матвіївка, в тому числі для забезпечення достатньої кількості рухомого складу та встановлення інтервалу руху, який відповідає потребам мешканців мікрорайону, а також для обов’язкового врахування цих показників.

У відповідь на власне депутатське звернення від 2 листопада 2017 року №327/05-01-3777/17 отримав наступну інформацію:

1)надано доручення вжити заходів щодо розробки загального графіку руху (додається) транспорту на вищезазначеному маршруті та збільшення одиниць рухомого складу для забезпечення потреб городян.

2)Крім того, виконавчим комітетом Миколаївської міської ради розглядається питання необхідності автобусного маршруту загального користування №99 «мкр. МатвіТвка-пр. Корабелів».

3) Управлінням транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікація Миколаївської міської ради підготовлено відповідний пакет документів зокрема щодо необхідності влаштування пристроїв примусового зниження швидкості біля зупинки громадського транспорту по вул. Силікатна. 9. погоджено його на профільній депутатській комісії та направлено до юридичного департаменту Миколаївської міської ради для подальшого розгляду.

Таким чином, у вищезазначенних зверненнях нардепа Олександра Жолобецького не йшлося про запровадження у пасажирському маршруті руху соціального автобусу в історичній місцевості Матвіївка Миколаєва. Порушувалися інші загальні питання організації належного пасажирського сполучення з мкр. Матвіївка, в тому числі, забезпечення достатньої кількості рухомого складу та встановлення інтервалу руху, але не ті, що зазначені в програмній обіцянці нардепа. Тому дана обіцянка отримує статус "не виконано".