Єврокомісар Ган проводить зустріч із Зеленським

Читать на русском
Йоганнес Ган вже провів зустріч з главою уряду Володимиром Гройсманом. Зустріч із Зеленським зараз триває.

До Києва у вівторок, 7 травня, приїхав єврокомісар з питань європейської політики сусідства і переговорів про розширення Йоганнес Ган. Він провів зустріч із прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, а також планує поговорити з новообраним президентом Володимиром Зеленським.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Європейська правда».

Зазначається, що візит готувався без публічного анонсування. Зокрема, він відсутній в календарі подій Єврокомісії на цей тиждень.

Зараз він зустрічається з Володимиром Зеленським.

Як повідомляє «Урядовий портал», на зустрічі з Гройсманом Ган наголосив на необхідності продовження реформ. «Ми бачимо хороші результати перетворень», - зазначив чиновник і додав, що продовження роботи з реалізації антикорупційних ініціатив і оновлення системи судочинства – це дуже важливо.

«Хочу також відзначити організацію і проведення президентської виборчої кампанії в Україні. Це саме по собі вже є цінним, і цим Україна може пишатися», - додав єврокомісар.

За даними ЗМІ, 8 травня Ган зустрінеться в Києві з головою МЗС Канади Христею Фріланд, яка приїде, щоб поговорити із Зеленським та чинним главою держави Петром Порошенком.

Раніше повідомлялося, що в Єврокомісії готові працювати з будь-яким президентом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: