Порошенко призначив нового командувача ООС

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко в рамках ротації призначив новим командувачем Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Олександра Сирського.
Фото Цензор.НЕТ.

Президент України Петро Порошенко в рамках ротації призначив новим командувачем Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Олександра Сирського.

Як пише «Слово і Діло», про це президент повідомив під час зустрічі з офіцерським складом Збройних сил України в місті Часів Яр Донецької області, що транслювалась на сторінці Порошенка у Facebook.

Що обіцяли воїнам АТО депутати-мажоритарники Вінницької областіПільги на оплату комунальних послуг та придбання житла, допомогу бійцям з передової та підтримку дітей загиблих воїнів обіцяли депутати Вінницької області.

«Хочу поінформувати вас, що за пропозицією міністра оборони України Степана Полторака та начальника Генштабу ЗСУ Віктора Муженка було прийняте рішення про проведення ротації керівництва операції Об’єднаних сил, тому я прийняв рішення підтримати пропозицію Міністерства оборони і призначити на посаду командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сирського Олександра», - заявив Порошенко.

Раніше стало відомо, що сьогодні назвуть нового командувача Об'єднаними силами.

Як відомо в березні 2018 року Порошенко призначив на посаду командувача Об'єднаними силами генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

30 квітня того ж року президент підписав указ про завершення антитерористичної операції і наказ верховного головнокомандуючого ЗСУ про початок операції Об'єднаних сил.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: