Парубій схвалив проведення ПА НАТО в Києві

Читать на русском
Парубій підписав постанову про проведення весняної сесії Парламентської асамблеї НАТО в Україні.

Голова Верховної ради Андрій Парубій підписав постанову №10091 про проведення весняної сесії Парламентської асамблеї НАТО в Україні у 2020 році.

Як пише «Слово і Діло», про це він повідомив в Twitter.

Парубій підписав постанову парламенту про №10091 «Про проведення в 2020 році весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору».

«Підписав постанову Верховної ради «Про проведення в 2020 році весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору», тому 22-25 травня 2020 року відбудеться Парламентська асамблея НАТО», - написав він.

Нагадаємо, 25 квітня парламент схвалив проект постанови №10091 про проведення весняної сесії Парламентської асамблеї НАТО в Україні у 2020 році. Постанову підтримали 235 депутатів Ради. Так, ВР схвалила створення Організаційного комітету з підготовки та проведення весняної сесії ПА НАТО, його головою призначили спікера Верховної ради Андрія Парубія.

З постанови випливає, що Організаційний комітет повинен у двотижневий термін затвердити план заходів з підготовки та проведення весняної сесії Парламентської асамблеї НАТО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: