Парламент погодив проведення ПА НАТО в Києві

Читать на русском
Верховна Рада ухвалила постанову про проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору в Україні в 2020 році № 10091.

Верховна Рада ухвалила постанову про проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору в Україні в 2020 році № 10091.

НАТО посилює присутність у Чорному морі. Які плани РФ та як захиститись Україні?Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Альянс стурбований агресивною поведінкою Росії й нарощує свою присутність у Чорному морі.

Парламент погодив проведення сесії ПА НАТО з 22 по 25 травня 2020 року в місті Києві. Про це повідомляє «Слово і Діло» у четвер, 25 квітня.

У зв'язку з цим постановили створити Організаційний комітет із підготовки та проведення весняної сесії ПА НАТО. Головою комітету призначили голову ВРУ Андрія Парубія.

Згідно з постановою Організаційний комітет має у двотижневий термін затвердити план заходів з підготовки та проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору.

Також Верховна рада на пленарному засіданні 25 квітня ухвалила законопроект «Про забезпечення функціонування української мови як державної». За проголосували 278 народних депутатів, проти - 38. Парламент почав розгляд документу 28 лютого. За цей час депутати ухвалили або відхилили 2065 поправок із двох тисяч вісімдесят двох.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: