В Україні запрацювало перенесення номера при зміні оператора

Читать на русском
Оператори мобільного зв’язку з 1 травня 2019 року зобов’язані надавати клієнтам послугу перенесення абонентського номеру  з кодом іншого оператора.

Оператори мобільного зв’язку з 1 травня 2019 року зобов’язані надавати клієнтам послугу перенесення абонентського номеру (ППН) з кодом іншого оператора.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у порядку надання послуг із перенесення абонентських номерів, який затверджений НКРЗІ ще у 2015 році.

Пеня за борги за комуналку та абонплата за воду: що нового чекає на українців у травніЗ травня 2019 року українці мають платити пеню за борги по комуналці та абонплату за послуги ЖКХ. Також на початку травня мають виплатити щорічні одноразові компенсації.

Таким чином, абонент може змінити мобільного оператора зі збереженням власного абонентського номера. При здійсненні дзвінка на перенесений номер абоненти будуть чути автоматичне голосове повідомлення.

Згідно з порядком НКРЗІ, абонент, який бажає перенести номер повинен звернутися із заявою до оператора-отримувача. ППН абоненту надається за плату, розмір якої встановлює оператор-отримувач.

Відзначимо, найбільші мобільні оператори вже готові до запуску послуги перенесення абонентського номеру з 1 травня.

Нагадаємо, в Україні з 1 травня подешевшав газ для населення.

Як відомо, з 1 травня нараховують пеню на борги за комуналку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: