У «ДНР» зник зв'язок Vodafone

Читать на русском
Сепаратисти стверджують, що пошкоджено лінію зв'язку між Донецьком і Луганськом. Також нібито сталася диверсія, що вплинула на роботу оператора Фенікс.

Зв'язок українського оператора Vodafone відсутній у «ДНР» через пошкодження оптоволоконної лінії.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляють сепаратистські ЗМІ з посиланням на «мінзв'язку республіки» у неділю, 11 листопада.

Київ висловив протест Росії через псевдовибори в ОРДЛОРезультати псевдовиборів на Донбасі не створюють жодних правових наслідків і не будуть визнані ні Україною, ні міжнародною спільнотою, зазначили в українському МЗС.

«По всій території «ДНР» відсутній сигнал українського оператора Vodafone. Попередньо - пошкодження оптоволоконної лінії зв'язку між Донецьком і Луганськом», - йдеться в повідомленні.

Стверджується, що в цей момент проводяться заходи з визначення місця пошкодження для подальшого проведення відновних робіт.

Також спостерігаються перебої в роботі місцевого мобільного оператора Фенікс.

«Обладнання опорної мережі ДП Республіканський оператор зв'язку було порушено через диверсійні дії, спрямовані на пошкодження оптоволоконної магістралі в північно-східній частині ДНР. Це призвело до порушення роботи сервісів у абонентів Фенікса в Торезі та Сніжному сьогодні вранці», - стверджують сепаратисти.

Нагадаємо, що проблеми з мобільним зв'язком почалися на Донбасі минулої зими після аварії на магістральному кабелі в районі Оленівки. Відтоді зв'язок Vodafone працює в «ДНР» і «ЛНР» з перебоями.

Сьогодні, 11 листопада, в «ЛДНР» почалися «вибори» глав і «депутатів парламентів» самопроголошених «ДНР» і «ЛНР», незважаючи на попередження влади України не проводити їх.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: