«Укртелеком» готує підвищення тарифів на зв'язок

Читать на русском
Укртелеком звернувся до НКРЗІ з проханням про підвищення граничних тарифів на фіксовану телефонію на 14 відсотків із 1 листопада.

Укртелеком звернувся до НКРЗІ з проханням про підвищення граничних тарифів на фіксовану телефонію на 14% із 1 листопада.

Як пише «Слово і Діло», про це сказав директор з корпоративних комунікацій «Укртелекому» Михайло Шуранов, повідомляє «Інтерфакс-Україна» у вівторок, 24 липня.

Приватизація та повернення «Укртелекому»: вся історіяВся історія приватизації та повернення в держвласність Укртелекому – на інфографіці Слова і Діла.

«Ми звернулися до регулятора з проханням розглянути підвищення граничних тарифів. Ідеться про осінь, приблизно листопад. У нас зростають витрати, відповідно, є передумови для підвищення», – заявив Шуранов.

Він повідомив, що в середньому оператор почав просити в регулятора підвищення граничних тарифів на фіксовану телефонію на 14% із 1 листопада 2018 року й ще на 10% – із січня 2019-го.

За його словами, причиною необхідності підвищення тарифів є зростання собівартості зв'язку в сільській місцевості.

Шуранов зазначив, що зараз найдорожчий пакет «Укртелекому» коштує майже 73 гривні, й запевнив, що йдеться про підвищення абонплати лише на кілька гривень.

Нагадаємо, з 1 червня «Укртелеком» підвищив вартість тарифних планів «Домашній базовий», «Загальний базовий» і «Домашній безлімітний» на 8,2-11,2% (на 6 грн із ПДВ). Тоді підвищення не торкнулося абонплати, яка регулюється державою.

Раніше «Укртелеком» підвищив абонплату за дротове радіо на 30% для фізосіб-абонентів.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: