Можлива брехня в декларації посадовця: суд продовжив слідство

Читать на русском
Столичний райсуд задовольнив клопотання антикорупційного детектива і прокурора про продовження розслідування кримінального провадження.
Солом'янський суд Києвафото: «Слово і Діло»

Суд продовжив досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо можливого недостовірного декларування колишнього заступника директора державного підприємства «Бурштин України», чинного заступника директора держпідприємства «Українська геологічна компанія» Віктора Новікова.

Таке рішення 23 квітня ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Світлана Кушнір за результатами розгляду клопотання Національного антикорупційного бюро погодженого зі Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою, повідомляє «Слово і Діло».

За версією слідства, Новіков міг недостовірно заповнити щорічну е-декларацію за 2016 рік, а саме не вказав жодного житла, яке перебуває в його власності, оренді чи іншому праві користування.

У межах провадження детектив НАБУ подав погоджене з прокурором САП клопотання про продовження слідства у справі. Так, суддя Кушнір задовольнила його частково до 24 червня.

Нагадаємо, САП передала справу про брехню в декларації поліцейського до Державного бюро розслідувань. Раніше НАБУ почало розслідувати можливу брехню в декларації колишнього прокурора з Київської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: