Зведення ООС: бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню

Читать на русском
Минулої доби бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню, з них двічі - із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів.

Минулої доби бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню, з них двічі - із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібрів 120 і 82 мм. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Росія готує перепис населення та верифікацію пенсіонерів на Донбасі – ТукаРосійська Федерація після рішення про видачу паспортів жителям окупованого Донбасу готується до верифікації пенсіонерів і перепису населення на цих територіях.

«Ворог також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - підкреслили у штабі.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики 8 разів обстріляли позиції ОС: з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів - поблизу населеного пункту Піски; з озброєння бойових машин піхоти – біля населеного пункту Павлопіль.

Тричі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - в районі населених пунктів Гнутове і Пищевик.

Тричі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - поблизу населених пунктів Лебединське та Талаківка.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти з мінометів калібру 82 мм та гранатометів різних систем один раз обстріляли позиції ОС в районі населеного пункту Кримське.

За даними розвідки, 25 квітня двох бойовиків було поранено.

«Від початку поточної доби обстрілів позицій Об'єднаних сил з боку противника не зафіксовано. Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню», - йдеться у звіті.

Раніше на Донбасі склали списки бажаючих отримати громадянство РФ.

Також президент України Петро Порошенко закликав Захід посилити санкції проти РФ через її дій на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: