На Донбасі загинув український військовий, ще один отримав поранення – штаб

Читать на русском
Бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і ще один отримав поранення.

Бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і ще один отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр Операції Об'єднаних сил у понеділок увечері, 22 квітня, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 22 квітняСитуація на сході країни на 22 квітня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики тричі обстріляли українські опорні пункти. Вони двічі обстріляли їх біля Мар'їнки з 82 мм мінометів, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї біля Павлопіля і з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї біля Авдіївки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики вісім разів обстріляли позиції Об'єднаних сил. Вони накрили мінометним вогнем калібру 82 мм позиції ООС біля Новоалександрівки, тричі із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли передмістя Попасної.

Також бойовики двічі обстріляли з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї українські позиції біля Катеринівки і ще двічі із ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї біля села Золоте-4.

Відзначається, що українські військові стріляли у відповідь на обстріли бойовиків. В ООС запевнили, що військові контролюють ситуацію на лінії розмежування.

Нагадаємо, бойовики на Донбасі стягують важке озброєння до передової.

Також відзначимо, безпілотник ОБСЄ розбився на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: