«Квартал 95» знайшов заміну Зеленському

Читать на русском
Після виборів президента шоумен Володимир Зеленський залишить проекти студії Квартал 95, в яких багато років був режисером-постановником, ведучим і актором.

**Після виборів президента шоумен Володимир Зеленський залишить проекти студії «Квартал 95», в яких багато років був режисером-постановником, ведучим і актором. ** Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба проекту.

Курс долара, ціни на продукти, основні економічні показники на момент обрання Зеленського президентомСлово і Діло зафіксувало основні економічні показники країни під час президентських виборів-2019, з якими стартуватиме новообраний президент України.

Відзначається, що замінять Зеленського «вже відомі глядачам зірки «Кварталу».

Так, новим ведучим «Ліги сміху» стане Євген Кошовий, які також є одним з тренерів цього проекту, створеного студією «Квартал 95» і Drive Production.

У «Вечірньому кварталі» з'являться учасники команди «Дніпро», актори й ведучі - Ігор Ласточкін і Юрій Ткач.

Відзначається, що записи нових випусків «Вечірнього Кварталу» і «Жіночого Кварталу» відбудуться на початку травня в Туреччині.

Надалі постановкою номерів будуть займатися Олександр Пікалов та Євген Кошовий.

Що стосується проекту «Розсміши коміка», в дитячій версії Зеленського замінив Юрій Ткач.

«А ось хто займе місце Володимира в дорослій версії, стане відомо ближче до зйомок нового 16-го сезону проекту, який запланований на осінь», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ЦВК опрацювала 100% електронних протоколів.

Згідно із результатами обробки, Володимир Зеленський набирає 73,22% голосів, а Петро Порошенко - 24,45%. Всього у голосуванні взяли участь 18 млн 63 тис. 850 громадян України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: