Суд відмовив у закритому розгляді справи Павловського

Читать на русском
Прокурори просять Павловському нічний домашній арешт з покладанням на нього ряду обов'язків.

Шевченківський райсуд Києва задовольнив клопотання захисту Ігоря Павловського, підозрюваного в організації вбивства Катерини Гандзюк, про закритий розгляд справи сьогодні.

Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна, пише «Слово і Діло».

Відповідне рішення винесла суддя Олена Мелешак. Суддя задовольнив частково клопотання захисту, матеріали справи, які є таємницею слідства, будуть слухатися у закритому режимі. Зараз засідання триває з присутністю преси та вільних слухачів. Адвокат Максим Болдін просить суд відпустити Ігоря Павловського під особисте зобов'язання.

Прокурори у свою чергу просять Ігорю Павловському нічний домашній арешт з покладанням на нього ряду обов'язків.

Зазначимо, вчора повідомлялося, що п'ятьом вірогідним виконавцям вбивства Гандзюк, а саме В'ячеславу Вишневському, Віктору Горбунову, Володимиру Васяновичу і Микиті Грабчуку, змінили підозру з умисного вбивства на нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Також журналісти «Слідство.інфо» з'ясували, що голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв міг впливати на офіційне розслідування.

Зазначимо, що Владиславу Мангеру, підозрюваному в замовленні вбивства Гандзюк, намагаються скасувати через суд його статус підозрюваного. Також Мангера суд залишив на посаді голови Херсонської облради.

Раніше в ГПУ заявили, що слідство обгрунтовано вважає Сергія Торбіна організатором замаху на херсонську активістку Катерину Гандзюк. Однак, з'явилася інформація, що Торбіну також змінили підозру.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: