У МінТОТ відреагували на російські паспорти від Путіна

Читать на русском
Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш заявив, що введення РФ спрощеного порядку набуття громадянства для жителів окупованих територій Донбасу направлено на ескалацію конфлікту між країнами.

Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (МінТОТ) Вадим Черниш заявив, що введення Росією спрощеного порядку набуття громадянства для жителів окупованих територій Донбасу направлено на ескалацію конфлікту між країнами.

Як пише «Слово і Діло», про це він написав у Twitter.

Сурков розповів про паспорти РФ в ОРДЛОПомічник президента Росії заявив, що рішення Володимира Путіна про видачу жителям окупованого Донбасу російських паспортів є обов'язком влади РФ перед людьми, які говорять і думають російською.

Він заявив, що цим Росія вчергове підтвердила, що саме вона є стороною конфлікту з Україною.

Зазначимо, що, за словами міністра закордонних справ Павла Клімкіна, такі дії РФ є втручанням у внутрішні справи України. Він вважає, що рішення президента РФ Володимира Путіна є новим «паспортним» етапом окупації Донбасу.

Нагадаємо, у Росії спростили процедуру надання російського громадянства жителям так званих «Донецької та Луганської народних республік».

Україна звернулася до Радбезу ООН через російські паспорти для жителів ОРДЛО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: