Луценко зрадів намірам Януковича повернутися в Україну

Читать на русском
Генеральний прокурор України Юрій Луценко прокоментував інформацію адвоката екс-президента Віктора Януковича про наміри останнього повернутися в Україну.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко прокоментував інформацію адвоката екс-президента Віктора Януковича про наміри останнього повернутися в Україну.

Про це написав генпрокурор на своїй сторінці в Facebook в середу, 24 квітня, передає «Слово і Діло».

«Радію намірам Януковича повернутися в Україну. Тут його чекає не тільки вирок за державну зраду, але й готовий обвинувальний акт щодо організації розстрілів Майдану. Двічі ВР не проголосувала за продовження права заочного судочинства. Тому чекаємо приїзду Януковича із нетерпінням, конвоєм і наручниками», - повідомив генпрокурор.

Раніше з'явилася інформація про те, що екс-президент Віктор Янукович хоче повернутися в Україну після приходу до влади Володимира Зеленського, щоб домогтися зняття всіх звинувачень проти нього і оскаржити винесені вироки.

Як повідомлялося, 24 січня поточного року районний суд Києва заочно засудив колишнього президента Віктора Януковича до 13 років позбавлення волі. Згідно з вироком, Янукович визнаний винним за статтями державна зрада і пособництво у веденні агресивної війни, але виправданий за статтею замах на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило тяжкі наслідки.

Відзначимо, штаб кандидата в президенти Володимира Зеленського не прийняв привітання колишнього президента України Віктора Януковича з перемогою на виборах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: