У ЦВК назвали явку в другому турі виборів президента

Читать на русском
Найбільш активно голосувала Львівська область, найменше виборців прийшли на дільниці в Закарпатській області

В Україні явка виборців станом на 20:00 становила 62,06%, за результатами даних зі 198 виборчих округів за винятком закордонного виборчого округу.

Як пише «Слово і Діло», відповідну інформацію опубліковано на сайті Центрвиборчкому.

Явка на спецділянці військових в Авдіївці склала 70%На спецділянці військових в Авдіївці явка на голосування на виборах президента України становила 70 відсотків.

Найбільш активно голосувала Львівська область - явка склала 67,34%, найменшу явку продемонструвала Закарпатська область - 46,38%.

Нагадаємо, у першому турі президентських виборів загалом по Україні явка становила 62,78%. Найбільша явка була зафіксована у Львівській області - 68,91%; найнижча - у Закарпатській області - 46,99%.

За даними екзит-полу, проведеного компанією New Image Marketing Group та оприлюдненого на телеканалі «112 Україна», Володимир Зеленський у другому турі виборів набирає 73,7% голосів виборців. Петро Порошенко, за даними екзит-полу, набирає 26,3% голосів.

За даними Національного екзит-полу, Володимир Зеленський у другому турі виборів набирає 73,2%, Петро Порошенко набирає 25,3% голосів.

За даними екзит-полу «1+1», Володимир Зеленський набрав 72,8% голосів, Петро Порошенко - 27,2% голосів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: