Реакція Зеленського на перші результати Національного екзит-полу (доповнено)

Читать на русском

Після оприлюднення перших результатів Національного екзит-полу після другого туру виборів президента України, в штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського аплодували і запускали конфетті.

Після оприлюднення перших результатів Національного екзит-полу після другого туру виборів президента України, в штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського аплодували і запускали конфетті.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, згідно з результатами соцопитування за кандидата в президенти Володимира Зеленського проголосувало 73,2% виборців, а за нинішнього главу держави Петра Порошенка - 25,3%. Зіпсували бюлетені 1,5% виборців.

Також кандидат у президенти Володимир Зеленський виступив з першою промовою після оприлюднення результатів екзит-полів.

Реакция штаба Владимира Зеленского на результаты первого официального экзит-поллаНовое Время

«Ми зробили це разом. Дякую кожному. Не буде ніякого пафосу. Просто хочу сказати дякую своїм батькам за підтримку і за те, що вони це пережили, моїй дружині за силу і витримку. Якби вона раніше почула все, що говорили, напевно, вона б не вийшла за мене. Дякую батькам дружини, моїм дітям, всій моїй родині. Спасибі всій команді, всьому штабу, кожного, експертам, юристам, волонтерам, спостерігачам, колл-центру», - сказав він.

Крім того шоумен подякував «Кварталу-95» і правоохоронцям.

«Дякую СБУ за те, що тримали мене в тонусі, дякую всім нашим військовим і волонтерам за те, що бережете України. Дякую журналістам, всім українцям, які мене підтримали, дякую всім українцям, які зробили інший вибір. Дякую всім українцям, де б ви зараз не знаходилися. Я обіцяю, що ніколи не підведу вас всіх», - додав він.

Нагадаємо, в неділю, 21 квітня, в Україні відбувся другий тур виборів президента країни. Вибирали українці між шоуменом Володимиром Зеленським та чинним президентом Петром Порошенко.

Раніше секретар ЦВК Наталія Бернацька заявила, що найбільша явка виборців у другому турі була в Дніпропетровській, Запорізькій і Полтавській областях.

Вибори президента завершаться після закриття останньої ділянці в Сан-Франциско. Голосування там триватиме до 6 ранку за Києвом 22 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: