Оприлюднили дані Всеукраїнського екзит-полу

Читать на русском
Опитування було проведено на 500 виборчих дільницях за винятком окупованого Криму і непідконтрольних територій Донецької і Луганської областей, опитано 16 тис. виборців.

Всеукраїнський екзит-пол організований на замовлення компанії Global Management Association, Corporation (США) в інтересах американських ЗМІ і британським виданням The Independent.

Про це пише «Слово і Діло».

Володимир Зеленський у другому турі виборів набирає 73,7% голосів виборців. Про це свідчать попередні дані всеукраїнського екзит-полу, проведеного компанією New Image Marketing Group і оприлюдненого на телеканалі «112 Україна».

Розбираємо програму Зеленського: яким обіцянкам не судилося здійснитисяЧому обіцяна Зеленським НАТОвська зарплата – це фейк, чи можливо запустити в Україні ринок землі та впровадити народовладдя, ми обговорили з експертами.

Петро Порошенко, за даними екзит-полу, набирає 26,3% голосів.

Опитування було проведено на 500 виборчих дільницях за винятком окупованого Криму і непідконтрольних територій Донецької і Луганської областей, опитано 16 тис. виборців. Метод опитування - таємне голосування. Статистична похибка вибірки становить 1,7%.

За даними екзит-полу, підтримка Володимира Зеленського у західних областях на рівні 56,4%, в центральних - 72,3%, в південних - 86%, східних - 88%. Підтримка Петра Порошенка на заході 43,6%, в центрі - 27,7%, в південних - 14%, східних областях - 12%.

Нагадаємо, за результатами Національного екзит-полу за кандидата в президенти Володимира Зеленського проголосувало 73,2% виборців, а за чинного главу держави Петра Порошенка - 25,3%. Зіпсували бюлетені 1,5% виборців.

Раніше поліція зафіксувала понад 900 повідомлень про порушення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: