ЦВК оприлюднила дані 5% протоколів

Читать на русском
Результати другого туру президентських виборів 2019: Центральна виборча комісія опрацювала 5% протоколів.

Результати другого туру президентських виборів 2019: Центральна виборча комісія опрацювала 5% протоколів.

Відповідні дані оприлюднено на табло інформаційної системи «Вибори» Центрвиборчкому, пише «Слово і Діло».

Реакція Зеленського на перші результати Національного екзит-полу (доповнено)Після оприлюднення перших результатів Національного екзит-полу після другого туру виборів президента України, в штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського аплодували і запускали конфетті.

За підрахунками 5,27% протоколів, лідирує кандидат у президенти Володимир Зеленський, за нього віддали голоси 71,90% українців. Чинний президент Петро Порошенко - на другому місці, за нього проголосували 25,79% громадян.

Відзначимо, за результатами сьогоднішнього Національного екзит-полу, лідирує Володимир Зеленський з 73% голосів, 25,5% респондентів віддали голоси за Петра Порошенка.

Дані екзит-полу ТСН свідчать, що в другому турі президентських виборах 2019 Україна також упевнено перемагає Володимир Зеленський. За даними соціологів, його підтримали 72,8% виборців, у той час як Порошенка - 27,2%.

Дослідження провели компанії TNS Kantar і Info Sapiens на замовлення каналу 1 + 1. Опитали близько 16 тисяч респондентів на виході з 600 виборчих дільниць методом особистого інтерв'ю. Похибка вибірки становить не більше 0,7%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: