Вибори президента України: явка українців у Білорусі

Читать на русском
Явка українських виборців на дільниці у Мінську перевищує зафіксовану на цей час у першому турі виборів президента України.
Фото «Слово і Діло».

Явка українських виборців на дільниці у Мінську перевищує зафіксовану на цей час у першому турі виборів президента України.

Як пише «Слово і Діло», такі дані наводить посольство України в Білорусі.

ЦВК поновила інформацію про явку в другому турі (доповнено)У другому турі виборів в Україні, який відбуваєтся 21 квітня, явка виборців на 15:00 становила 45,30%.

«На закордонній виборчій дільниці №900007, розташованій у Мінську у приміщенні Посольства України в Республіці Білорусь триває голосування у другому турі виборів президента України. Станом на 12.00 явка перевищує зафіксовану на цей час у першому турі виборів Президента України», - йдеться у посольства в Twitter.

Раніше повідомлялося, що відкрилися дільниці в США.

Нагадаємо, у Варшаві та Празі ще до відкриття дільниці вишукувалася черга з виборців.

Загалом у закордонному виборчому окрузі ЦВК сформувала 101 дільничну комісію. Українці голосують у 72 країнах світу.

У суботу о 23:00 за київським часом, почала роботу виборча дільниця # 900001, розташована у посольстві України в Австралії. Голосування там вже завершилося.

Вибори президента завершаться після закриття останньої дільниці у Сан-Франциско. Голосування там триватиме до 6 ранку за Києвом 22 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: