На Закарпатті окружна виборча комісія №69 не може продовжувати свою роботу

Читать на русском
У Закарпатській області окружна виборча комісія (ОВК) територіального виборчого округу (ТВО) №69 не може продовжувати свою роботу.

У Закарпатській області окружна виборча комісія (ОВК) територіального виборчого округу (ТВО) №69 не може продовжувати свою роботу.

Як прокоментував виданню «Першій.com.ua» член комісії Сергій Альохін, вона не може провести засідання через відсутність кворуму, пише «Слово і Діло».

«Члени від одного із кандидатів із учорашнього дня не виходять на зв'язок, ігнорують роботу в ОВК. Отже, подальша робота ОВК на даний час неможлива», - зазначив Альохін.

ТВО №69 з центром у Мукачеві охоплює 133 виборчі дільниці, на яких голосують понад 150 тисяч закарпатців. Також сьогодні в комісії, згідно з Календарним планом, повинна бути видача ДВК уточнені списки виборців.

Всього на Закарпатті розташовано 6 виборчих округів, 881 виборча дільниця, орієнтовна кількість виборців - 946 028 чоловік.

Нагадаємо, перед другим туром виборів 2019 правоохоронці взяли під охорону всі окружні виборчі комісії.

На цьому тижні Центральна виборча комісія доформувала склад дільничних комісій. До роботи на ділянках в останній момент довелося залучити 60 тисяч чоловік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: