ЦВК доформувала склад дільничних комісій

Читать на русском
Окружним виборчим комісіям вдалося добрати 60 тисяч членів дільничних виборчих комісій на виборах 2019 року.

Окружним виборчим комісіям вдалося добрати 60 тисяч членів дільничних виборчих комісій на виборах 2019 року.

Як пише «Слово і Діло», про це заявила голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук, передає РБК-Україна.

Українці висловили своє ставлення до дебатівБільшість українців хочуть бачити дебати кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка.

За її словами, найбільш гострою ця проблема була в понад 40 округах.

«Я думаю, що кожному відомо, що відсутність подань значної кількості кандидатур до складу ДВК, де є необхідність їх формування за поданням, стала випробуванням для багатьох ОВК. Найбільш гострою ця проблема була у понад 40 округах. Це була інформація із закликом до наших громадян долучитися до цього процесу. Позаду півтори дня дуже напруженої роботи. Як результат, майже всі відповідно ОВК впоралися з цим завданням. Велика подяка членам і головам ОВК за те, що вони організували цей процес», - повідомила Сліпачук.

Глава ЦВК поінформувала, що станом на 15:00 16 квітня в інформаційній системі «Вибори» наявна інформація щодо призначення на посади членів ДВК 401 тисячі 464 осіб.

Сліпачук наголосила, що вперше за історію українських виборів до ДВК було у короткий термін дібрано майже 60 тисяч осіб, поданих від ОВК.

Нагадаємо, раніше в Центрвиборчкомі розповіли, що перед другим туром виборів 2019 у ряді областей не вистачає членів виборчих комісій.

Також стало відомо, що команди кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК «Олімпійський». Це - тристоронній договір про оренду стадіону на вечір 19 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: