Перед другим туром усі виборчкоми взяли під охорону

Читать на русском
Перед другим туром виборів 2019 правоохоронці взяли під охорону всі окружні виборчі комісії.

Перед другим туром виборів 2019 правоохоронці взяли під охорону всі окружні виборчі комісії.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич.

Поліція переходить на посилений режим роботи перед другим туром виборівГолова Нацполіції Сергій Князєв зазначив, що правоохоронці мають враховувати проблемні моменти, які виникали під час першого етапу голосування, і не допустити їх.

За його словами, підрозділи Національної поліції та Національної гвардії перейшли на посилені заходи і готові забезпечити порядок під час другого туру виборів.

«Усі 199 окружних виборчих комісій взято під охорону. Сьогодні завершується доставка бюлетенів. З сьогоднішнього дня поліція почала брати під охорону дільничні виборчі комісії. З завтрашнього дня починається день тиші, підрозділи поліції будуть жорстко реагувати на всі порушення виборчого законодавства» - зазначив Фацевич.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державне бюро розслідувань буде працювати в особливому порядку в день повторного голосування. Бюро буде моніторити порушення, а також приймати повідомлення про порушення.

Цього тижня Центральна виборча комісія доформувала склад дільничних комісій. До роботи на дільницях в останній момент довелося залучити 60 тисяч осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: