Під час дебатів журналісти сфотографували шпаргалку Зеленського

Читать на русском
Під час дебатів на Олімпійському Зеленський користувався листком, на якому були вказані його питання і відповіді пронумеровані.

Під час дебатів кандидатів на стадіоні «Олімпійський» Володимир Зеленський користувався листком, на якому були вказані його питання і відповіді пронумеровані. Своєю чергою, Петро Порошенко не користувався нотатками.

Під час дебатів на Олімпійському Зеленський користувався листком, на якому були вказані його питання і відповіді пронумеровані.

З самого початку дискусії Зеленський заявив, що Порошенко не його опонент на цих виборах, а скоріше вирок своєму президентству, перерахувавши при цьому, на його думку, помилки президента.

Порошенко натомість дорікнув противнику в тому, що Зеленський у 2014 році, коли країна відновлювала армію, ховався від військового призову і вказав, що він не має досвіду державної діяльності.

Нагадаємо, що перший запропонував провести дебати діючий глава держави Петро Порошенко. Володимир Зеленський у відеозверненні (яких потім було ще багато) прийняв «виклик», але з умовою, що дебати пройдуть на НСК «Олімпійський» в Києві.

Після довгих переговорів і численних заяв 16 квітня команди кандидатів в президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК «Олімпійський».

Згадати, як пройшли дебати кандидатів можна тут.

Раніше «Слово і Діло» вивчило ключові моменти дебатів у світовій історії та історії України.

Які обіцянки зафіксовані в програмі кандидата Петра Порошенка та чи реально їх виконати – за посиланням.

Також «Слово і Діло» писало, що обіцяє Володимир Зеленський у своїй програмі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: