У поліції розповіли про ситуацію в центрі Києва

Читать на русском
У поліції розповіли про обстановку біля національного спорткомплексу Олімпійський, де в п'ятницю, 19 квітня, мають відбутися дебати кандидатів у президенти України.

У поліції розповіли про обстановку біля національного спорткомплексу «Олімпійський», де в п'ятницю, 19 квітня, мають відбутися дебати кандидатів у президенти України.

Начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко в ефірі «112 Україна» повідомив, що правоохоронці вже почали запускати людей на стадіон, пише «Слово і Діло».

Дебати Порошенка та Зеленського: як це булоДебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським на НСК Олімпійський. Слово і Діло веде текстову трансляцію події.

За його словами, запуск глядачів на НСК завершувати не будуть, проте доступ до фан-зони за 10 хвилин до початку дебатів буде обмежений. Крищенко порекомендував всім бажаючим потрапити до фан-зони врахувати час на проходження всіх перевірок, щоб встигнути потрапити на стадіон.

Голова столичної поліції також повідомив, що вулиці в центрі міста буде перекрито до того моменту, поки в цьому буде необхідність. Він додав, що всі подальші дії правоохоронців залежатимуть від ситуації на НСК, зокрема, від кількості людей.

За інформацією заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича, порядок у день дебатів на НСК «Олімпійський» забезпечують більше 10 тис. правоохоронців. Крім того, на місці працюють співробітники вибухотехнічної групи, кінологи і патрульні. Фацевіч зазначив, що сьогодні на НСК очікується до 60 тис. осіб.

Раніше стало відомо, хто проведе дебати на «Суспільному».

Також відзначимо, Порошенко кличе прихильників до фан-зони для перегляду дебатів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: