В ЄС засмучені відсутністю серйозних дебатів між кандидатами

Читать на русском
Кандидати в президенти України під час дебатів мають продемонструвати серйозний рівень дискусії та поінформувати виборців про свою політику.

Кандидати в президенти України під час дебатів мають продемонструвати серйозний рівень дискусії та поінформувати виборців про свою політику.

Як пише «Слово і Діло», про це вважає голова представництва Європейського Союзу в Україні Хюг Мінгареллі, передає Інтерфакс-Україна.

Дебати Порошенка та Зеленського: коли й де чекати на кандидатівДебати були призначені на 19.00 19 квітня. Петро Порошенко та Володимир Зеленський мають зустрітися на Олімпійському. Запуск глядачів почнеться о 16.00.

«Відповідно до нинішньої виборчої кампанії перед другим туром ми шкодуємо, що не було серйозних дебатів між двома кандидатами. Для мене це є недостатньою повагою до виборців. Кандидати мають продемонструвати серйозну дискусію, щоб виборці були поінформовані щодо їхньої політики», - сказав він у Києві в п'ятницю, виступаючи перед короткостроковими спостерігачами ENEMO, які прибули на другий тур виборів президента України.

За словами Х.Мінгареллі, інформація про вектори політики кандидатів є дуже важливою для виборців.

Як відомо, дебати за участю двох кандидатів у президенти - Володимира Зеленського та Петра Порошенка - відбудуться на НСК «Олімпійський» сьогодні ввечері о 19. Після цього відбудуться дебати на «Суспільному».

Президентські дебати на «Суспільному» і на стадіоні НСК «Олімпійський» будуть мати відкритий сигнал, який зможуть приймати всі канали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: