Порошенко приїхав на Майдан Незалежності – відео

Читать на русском
Чинний президент Петро Порошенко прийшов на Майдан Незалежності, де було встановлено сцену, з якої перед тим виступали артисти, міністри та спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

Чинний президент Петро Порошенко прийшов на Майдан Незалежності, де було встановлено сцену, з якої перед тим виступали артисти, міністри та спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

Як свідчить трансляція на Facebook-сторінці президента, на Майдані проходить акція «Захисти Україну», пише «Слово і Діло».

Порошенко пройшов через натовп людей, під козацький марш вийшов на сцену, де подякував за підтримку і почав свій виступ.

«Яка ми сила! Я вітаю Майдан Незалежності! Вітаю всю Україну, яка дивиться нас по телебаченню і бачить, які ми об'єднані», - почав Порошенко.

«Мене дуже радує наша самоорганізація, прагнення донести до тих громадян, на яких впала завіса витончених телевізійних технологій. Ми розкриємо їм очі. Це не вибір між Зе і Порошенко, як комусь здається. Ми із вами знаємо точну ставку на цих виборах - продовжить Україна свій шлях до ЄС і НАТО, або знову все буде спущено на гальма», - почав зриватися на крик Порошенко.

Він додав, що із заяв його опонента «все частіше промальовується образ Малоросії», а «Путін мріє про слабкого президента-новачка, про хаос».

«Нам пропонують політичні і соціальні експерименти, щоб українці були як заворожені телевізійними шоу, відмовилися від свободи і гідності», - вигукував Порошенко.

Учасники маршу на даний час збираються на площі Михайлівській. Тут є представники Самооборона Майдану, Молодіжного національного конгресу, Вільних людей, пластуни. Вони розгорнули банери - «розтяжки» із написом «#Захисти Україну». Також вони тримають у руках державні прапори.

Очікується, що з Михайлівської площі колона вирушить до НСК «Олімпійський», де о 19.00 мають відбутися дебати між кандидатами у президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським.

Як відзначають організатори, учасники маршу хочуть почути від кандидатів у президенти відповіді на такі питання, як протидія Кремлю, курс НАТО, захист української мови, продовження реформ.

Раніше був опублікований графік дебатів Порошенка і Зеленського.

Також нагадаємо, Порошенко кличе прихильників до фан-зони для перегляду дебатів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: