Поліція переходить на посилений режим роботи

Читать на русском
Правоохоронці переходять на посилений режим роботи перед виборами із 16 квітня. Поліція візьме під цілодобову охорону дільничні виборчі комісії.

Правоохоронці переходять на посилений режим роботи перед другим туром президентських виборів з вівторка, 16 квітня.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Володимир Філенко, передає 112.ua.

Нацполіція посилила охорону Зеленського перед другим туромНаціональна поліція посилила охорону кандидата Володимира Зеленського перед другим туром виборів президента України.

«Уже завтра оперативний штаб МВС, який очолює генерал Яровий, заступник міністра внутрішніх справ, переходить на посилений режим роботи. Відповідно, на посилений режим роботи переходять усі структурні підрозділи, координаційні штаби, у кожному регіоні так само переходять на посилений варіант несення служби», - зазначив Філенко.

Радник Авакова додав, що в правоохоронців достатньо сил для того, щоб забезпечити громадський порядок у сам день голосування і напередодні голосування.

Поліція візьме під цілодобову охорону дільничні виборчі комісії, зазначив радник міністра внутрішніх справ України Іван Стойко.

«Ми готові до перевезення бюлетенів на дільничні виборчі комісії, яке почнеться через декілька днів. Уже в четвер-п'ятницю вони мають бути доставлені. Поліція, інші служби візьмуть під цілодобову охорону дільничні виборчі комісії. Теж саме у зворотному напрямку: ці протоколи будуть доставлені в окружні виборчі комісії згідно з тими маршрутами, які нами розроблені. Працюватимуть не менше сил і засобів, як було під час першого туру виборів», - зазначив Стойко.

У МВС підсумково зазначили, що виконали своє завдання під час приходу президента Петра Порошенка на стадіон 14 квітня і будуть готові 19 квітня.

«Зараз йдуть переговори між кандидатами, між їхніми командами щодо дебатів на стадіоні, відбудуться вони чи ні. Проте ми готуємося. Як і вчора, поліція, усі наші служби превентивно працювали саме в той час, коли чинний президент виступав і коли були різні фотографування на стадіоні. Ми свою роботу виконали. Сподіваємося і віримо, що ті групи підтримки, які будуть з того чи іншого боку, свідомо підійдуть відповідально до того, щоб не приносити на стадіон ані зброї, ані будь-яких інших заборонених предметів», - зазначив Стойко.

Раніше у МВС розповіли про «аномальні» дільниці. В Україні виявлено декілька десятків виборчих дільниць, де підсумки голосування до протилежного відрізнялися від середньостатистичної пропорції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: