«Справа Дубневича»: суд повернув паспорти працівниці філії УЗ

Читать на русском
Столичний райсуд вирішив повернути документи для виїзду за кордон працівниці філії УЗ у справі заволодіння коштами.

Суд повернув закордонні паспорти провідному економісту філії «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Українська залізниця» Тетяні Клепак, яку Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у заволодінні понад 93 мільйонів гривень УЗ, так званої справи «народного депутата Ярослава Дубневича».

Таке рішення 12 квітня ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Марія Зелінська за результатами розгляду клопотання САП, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП Ольга Ярова просила суд продовжити дію всіх процесуальних обов'язків, покладених на Клепак, зокрема, прибувати за кожною вимогою; не відлучатися з міста Києва та Київської області без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками і підозрюваними, а також здати закордонні паспорти.

Вивчивши клопотання, суддя Зелінська задовольнила його частково. Так, вона продовжила дію всіх обов'язків, окрім здачі паспортів.

Нагадаємо, працівниці філії УЗ продовжили обов'язки. Також залізничнику повернули закордонні паспорти, як і директору заводу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: