Арешт рахунків «Вог Аеро Джету»: рішення апеляційного суду скасували

Читать на русском
Верховний суд скасував ухвалу Апеляційного суду столиці про повернення скарги комерційної фірми на арешт банківських рахунків.

Верховний суд скасував рішення Київського апеляційного суду про повернення скарги ТОВ «Воленс Трейд» (раніше «Вог Аеро Джет») на накладений арешт на банківські рахунки фірми.

Таке рішення 10 квітня ухвалила колегія суддів Касаційного кримінального суду, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, Солом'янський районний суд міста Києва за результатами розгляду клопотання детектива Національного антикорупційного бюро наклав арешт на рахунки «Воленс Трейд» у Індустріалбанку, ВТБ Банку, Айбокс Банку, банку Глобус і Банку інвестицій та заощаджень у межах суми 92,47 млн грн.

Не погоджуючись із таким рішенням, представник фірми «Воленс Трейд» подав апеляційну скаргу, проте Київський апеляційний суд її повернув. Судді підкреслили, що скарга подана після закінчення строку апеляційного оскарження та за відсутності клопотання про його поновлення.

У зв'язку з цим, адвокат «Воленс Трейд» подав касаційну скаргу. Верховний суд вивчивши скаргу, її задовольнив і скасував рішення Київського апеляційного суду.

Нагадаємо, САП скерувала до суду справу «Вог Аеро Джету». Раніше суд зняв арешт з половини квартири підозрюваного в цій справі. Водночас суд залишив під арештом автівку дружини організатора схеми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: