У РФ анонсували запуск пробного поїзда Керченським мостом

Читать на русском
Пробний залізничний поїзд Керченським мостом, який з'єднує РФ із окупованим Кримом, планується в серпні-вересні цього року.
Ілюстративне фото.

Пробний залізничний поїзд Керченським мостом, який з'єднує РФ із окупованим Кримом, планується в серпні-вересні цього року.

Як пише «Слово і Діло», про це пишуть «Крим.Реалії».

РФ запустить поїзди Керченським мостом. До якої катастрофи це призведе?РФ пустить потяги до окупованого Криму через Керченський міст наприкінці року. Як планують у РФ перший пасажирський потяг проходитиме вже 8 грудня.

Відповідну заяву зробив заступник голови російського уряду Криму Михайло Селезньов, під час виступу на «Ялтинському економічному форумі».

«Перше полотно з боку Тамані і з боку Криму мостом прокладено... Розкрию маленьку таємницю, в серпні-вересні буде здійснено перший пробний рух Керченського мосту для того, щоб відрегулювати всі процеси. Початок сполучення, як і планувалося, відбудеться в грудні», - сказав Селезньов.

Начальник дирекції з обслуговування пасажирів «Кримської залізниці» Володимир Резніченко стверджує, що перший пасажирський потяг проїде споруджуваним Керченським мостом 8 грудня. Продаж квитків на поїзди, які йдуть на півострів, відкриється у вересні. Передбачається, що поїзди курсуватимуть з 11 російських міст.

Раніше повідомлялося, що з боку Керчі (окупований Крим) на залізничній частини Керченського мосту почали укладати рейки.

Нагадаємо, у Кабміні озвучили втрати через будівництво Керченського мосту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: