Турчинов запропонував визнати ФСБ та військову розвідку РФ терористичними організаціями

Читать на русском
Федеральна служба безпеки і Головне управління Генштабу Збройних Сил (військова розвідка) Російської Федерації мають бути визнані терористичними організаціями.

Федеральна служба безпеки і Головне управління Генштабу Збройних Сил (військова розвідка) Російської Федерації мають бути визнані терористичними організаціями.

Таку заяву зробив секретар РНБО Олександр Турчинов на сторінці в Facebook в четвер, 18 квітня, передає «Слово і Діло».

«Злочинні діяння дають підстави визнати спецслужби РФ, зокрема, ФСБ і ГУ ГШ ЗС РФ, терористичними організаціями, а Росію - державою, яка поширює тероризм в світі», - написав Турчинов.

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов запевняє, що у випадку невтручання РФ українська армія відновить контроль над Донбасом за кілька тижнівСказано 13 лютого 2018 р.Статус обіцянки: Архів

Він нагадав, що вчора СБУ і Генпрокуратура навели докази участі Росії в організації терактів на території України.

«Згідно із отриманими доказами відповідальність за організацію терору і диверсій на території України несуть директор ФСБ РФ генерал Олександр Бортніков, начальник департаменту контррозвідувальних операцій ФСБ генерал Дмитро Мінаєв, начальник ГУ ГШ ЗС РФ віце-адмірал Ігор Костюков», - додав секретар РНБО.

Він підкреслив, що аналогічні злочини спецслужб РФ було викрито і за межами України - зокрема, використання отруйних речовин на території Великобританії.

Раніше Турчинов назвав число загиблих під час війни на Донбасі.

Також нагадаємо, він розповів, на скільки зросло фінансування сектора оборони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: