Турчинов прокоментував інформацію РФ щодо «українського наступу»

Читать на русском
Турчинов не підтвердив інформацію міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова про підготовку Україною збройної провокації до кінця 2018 року.
Ілюстративне фото.

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Турчинов не підтвердив інформацію міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова про підготовку Україною збройної провокації до кінця 2018 року.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється на сайті РНБО.

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов запевняє, що у випадку невтручання РФ українська армія відновить контроль над Донбасом за кілька тижнівСказано 13 лютого 2018 р.Статус обіцянки: Архів

Турчинов назвав заяву російського дипломата «маячнею» та спростував його заяву.

«Викритий» очільником російського МЗС Сергієм Лавровим «запланований в останню декаду грудня наступ української армії разом з американськими й британськими інструкторами на збройні сили РФ», як й інші його пасажі на кшталт «нацистського» та «неонацистського режиму» тощо, можна прокоментувати однією фразою. Зроблю це зрозумілою росіянам мовою: «Бред сивой кобылы!», вибачте, «сивого мерина», – сказав Турчинов.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що влада України нібито планує здійснити збройну провокацію на кордоні з анексованим РФ Кримом до кінця цього року. За словами голови МЗС Росії, провокація готується на останню декаду грудня.

Раніше Лавров пояснив, чому Росія не визнає «Л/ДНР».

Парубій підписав закон про розмінування на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: