У ПриватБанку розповіли, як працюватимуть після рішення суду

Читать на русском
Ухвалене Окружним адміністративним судом Києва рішення про скасування націоналізації найбільшого в Україні банку не вплине на роботу фінансової установи.
Ілюстративне фото.

Ухвалене Окружним адміністративним судом Києва рішення про скасування націоналізацію найбільшого в Україні банку ПриватБанк не вплине на роботу фінансової установи.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив голова правління банку Петр Крумханзл під час брифінгу в Національному банку України.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко гарантує збереження коштів клієнтів ПриватБанкуСказано 19 грудня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Рішення суду ніяк не впливає на роботу банку – банк працює в стандартному режимі. Ми продовжуємо працювати, як і працювали досі. Банк стабільний, банк інноваційний, банк прибутковий», - зазначив Крумханзл.

За його словами, ліквідність банку на сьогодні – майже 100%, і немає жодних нестандартних ситуацій, включаючи масове зняття грошей з рахунків і ліміти на такі операції.

Нагадаємо, що рішення Окружного адміністративного суду про незаконність націоналізації ПриватБанку ще не набуло чинності.

«Слово і Діло» розпитало адвоката «Столичної колегії адвокатів» Геннадія Дубова про те, що ж сталося в суді та як тяжба через банку розвиватиметься далі.

Як відомо, Кабмін ухвалив рішення про перехід 100% акцій ПриватБанку у власність держави з 19 грудня 2016 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: