Справа «Стіни»: суд обмежив підозрюваному терміни ознайомлення

Читать на русском
Столичний райсуд частково задовольнив прохання антикорупційного детектива про обмеження термінів одному з підозрюваних.

Суд обмежив до 19 квітня терміни ознайомлення з розслідуванням детективів Національного антикорупційного бюро одному з підозрюваних у кримінальному провадженні щодо розтрати коштів, виділених на реалізацію проекту «Стіна».

Таке рішення 11 квітня ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Вікторія Жовноватюк за результатами розгляду клопотання детектива НАБУ, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, детективи НАБУ та прокурори САП підозрюють у розкраданні коштів на реалізації проекту «Стіна» Атаманюка, Цалка, старшого офіцера Першого окремого відділу капітального будівництва ДПСУ В'ячеслава Майдановича, директора ТОВ «АЗІ» Олександра Кашубу, директора та засновника ТОВ «Будцентр «Вітязь» Агаверді Аділова, колишнього директора ДП «Чернігівський облавтодор» ДАК «Автомобільні дороги України» Сергія Значка, а також ще двох посередників Олександра Хвищука та В'ячеслава Бондаря.

Нагадаємо, адвокати хотіли відвести прокурорів і детективів від справи проекту «Стіна». Своєю чергою Спеціалізована антикорупційна прокуратура спробувала відвести експерта від цього провадження. Раніше суд обмежив терміни ознайомлення зі справою прикордоннику.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: