Переговірника Рубана затримали з арсеналом зброї: що пишуть у соцмережах

Читать на русском

Переговірника Рубана затримали на КПВВ з арсеналом зброї. Що про це думають у соціальних мережах – у матеріалі Слова і Діла.
Володимир РубанСлово і Діло

Керівник Центру звільнення полонених Володимир Рубан був затриманий на КПВВ «Майорськ» з арсеналом зброї.

«На КПВВ «Майорськ» затриманий Рубан. Під виглядом переселенця цей «генерал» намагався провезти цілий арсенал зброї», – повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука. За словами генерального прокурора України Юрія Луценка, це затримання не випадкове.

«Слово і Діло» вирішило з'ясувати, як відреагували в соціальних мережах на затримання Рубана.

«Виникає питання, а як він туди-сюди їздить. А дуже просто. За наявною в мене інформацією, в нього є певні зміни на КПВВ, яким він платить гроші, щоб його не оглядали. Вивезти Рубан хотів снаряди на міномети, самі міномети, автомати Калашникова, детонатори та ще купу різного БК і зброї (зброю знайшли в шафах і тумбочках). Я чудово розумію, що зараз Медведчук побіжить бити на сполох перед Банковою та Кремлем. Хоча може й кинути на розтерзання СБУ», – написав волонтер Семен Кабакаєв.

«Рубан не сам по собі. Це чітко людина Медведчука. І взяли його не з парою АК і гранат, які можна продати, а з мінометами, які йшли лише під теракт. Напевно, саме тому й затримали, тому що міномети це занадто навіть для кума Путіна. Тому цікавлять 2 питання: що планують робити з Медведчуком і всіма його конторами в Україні, хто зараз почне захищати й відмазувати Рубана?», – написав Роман Куницький.

«Як Рубан потрапив на ту територію, якщо йому був заборонений виїзд. Він начебто ще під слідством був», – написав радник голови МВС Євген Терехов.

«Зараз буде включений весь ресурс для звільнення Рубана, й ми зможемо дізнатися, хто реально займає проросійську позицію, які бабки задіяні для агентури, хто співпрацює з росіянами в СБУ, прокуратурі, судах і чи є кроти в Адміністрації президента», – вважає волонтер Мирослав Гай.

«А самозваний генерал Рубан залетів, бо крав не по чину, чи це сигнал, що Медведчук втрачає вплив?», – прокоментував ситуація блогер Карл Волох.

Нагадаємо, 8 березня за місцем проживання дружини керівника «Офіцерського корпусу» Володимира Рубана був проведений обшук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: