Провокаційні борди з Порошенком знімуть і випишуть штраф – поліція

Читать на русском
Провокаційна зовнішня реклама в стилістиці кандидата на виборах 2019 року, чинного президента Петра Порошенка, що з'явилася в неділю, 14 квітня, розміщена з порушенням законодавства.
Фото: білборд в Києві (facebook.com/grishyn)

Провокаційна зовнішня реклама в стилістиці кандидата на виборах 2019 року, чинного президента Петра Порошенка, яка з'явилася в неділю, 14 квітня, розміщена з порушенням законодавства, тому її знімуть, а винних оштрафують.

Про це повідомив спікер Нацполіції Ярослав Тракало, передає «Слово і Діло».

Порошенко vs Путін: у мережі обговорюють нову передвиборчу рекламуШтаб президента розмістив нову передвиборну рекламу – Петро Порошенко навпроти Володимира Путіна з гаслом Вирішальний вибір.

«За попередньою перевіркою, ця зовнішня реклама розміщена з порушенням законодавства. Адже не містить інформації про установу, котра здійснила друк, тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, і замовника цих матеріалів», - зазначив Тракало.

Він додав, що зараз поліція проводить перевірку у всіх регіонах, де виявлено розміщення політичної реклами подібного змісту, винних можуть оштрафувати.

«Відповідно до частини 2 статті 212-13 КУпАП, поширення зовнішньої реклами без зазначеної в законодавстві інформації - тягне за собою накладення штрафу. На осіб, які розмістили таку політичну рекламу з порушенням законодавства, будуть складені відповідні адмінматеріали», - розповів Тракало.

Він також повідомив, що самі борди комунальні служби знімуть.

У той же час в Адміністрації президента в коментарі «Громадському» заявили, що команда Порошенка не має відношення до вказаних бордів.

«Та ви смієтеся? Ми ж не такі ідіоти, щоб таке вішати, таку дурість. Ми взагалі намагаємося обережно підходити до таких речей після бордів з Путіним», - сказав завідувач відділу головного департаменту інформаційної політики АП Володимир Горковенко.

Відзначимо у вихідні в Києві та інших містах України з'явилися білборди в стилістиці передвиборної кампанії нинішнього президента Петра Порошенка, на яких написано написано «Кінець» і зображений сам Порошенко, який йде.

Нагадаємо, Порошенко впевнений у звільненні заручників відразу після виборів.

Також відзначимо, Порошенко розповів, кого бачить у своїй команді в разі другої каденції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: