Дебати: в «Нацкорпусі» повідомили, чи будуть націоналісти на стадіоні

Читать на русском
Активісти Національного корпусу і Національних дружин не братимуть участі в акціях під час дебатів 14 квітня.

Лідер партії Національний корпус Андрій Білецький заявив, що ні його політична сила, ні громадська організація Національні дружини не мають наміру проводити ніяких акцій 14 квітня, коли президент Петро Порошенко має намір проводити передвиборчі дебати на НСК Олімпійський.

Про це повідомляє офіційний сайт партії, передає Слово і Діло.

«14 квітня о 14-й годині Петро Порошенко має намір дебатувати на НСК Олімпійський. За нашою інформацією, адміністрація президента і СБУ з метою зриву виборів готують силові провокації, у яких мають намір звинуватити Національний корпус і Національні дружини. Заздалегідь заявляємо: ні Національний корпус, ні Національні дружини, ні тим більше полк Азов або будь-які інші пов'язані з нами організації не братимуть участі в акціях під час дебатів президента із самим собою», - наводить його слова прес-служба партії.

Білецький зазначив, що Нацкорпус не бачить сенсу вимагати чогось від Порошенка. При цьому він наголосив, що партія не має наміру припиняти проведення акцій з вимогою покарати осіб, які розкрадають оборонну галузь України.

Дебати між кандидатами в президенти: історія та фактиПоки вся країна чекає на дебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським, Слово і Діло вивчило історію цього публічного виступу.

«Ми будемо вимагати притягнення до відповідальності не тільки Свинарчуків, але й Порошенка за корупцію в армії вже у нової влади після президентських виборів», - додав Білецький.

Зазначимо, що Адміністрація президента офіційно анонсувала візит Порошенка на НСК Олімпійський 14 квітня для участі в дебатах.

Раніше повідомлялося, що для охорони громадського порядку під час проведення передвиборних дебатів на НСК Олімпійський залучать безпрецедентну кількість правоохоронців.

Відзначимо, в штабі Зеленського анонсували дебати з Порошенком 19 квітня в 19.00.

Також, штаб Зеленського запропонував провести дебати по відеозв'язку.

Які обіцянки зафіксовані в програмі кандидата Петра Порошенка і чи реально їх виконати - за посиланням.

Також «Слово і Діло» писало, що обіцяє Володимир Зеленський у своїй програмі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: