Бойовики трохи відсунули техніку від лінії зіткнення – Полторак

Читать на русском
За останні кілька місяців Збройні Сили на лінії зіткнення знищили 26 точок і більше 6 одиниць бойової техніки противника.

Міністр оборони Степан Полторак заявляє, що завдяки діям українських снайперів бойовики на Донбасі трохи відсунули озброєння й техніку від лінії зіткнення.

Про це він заявив у суботу в Конотопі перед особовим складом 58-ї окремої мотопіхотної бригади, який повернувся з району проведення ООС, повідомляє прес-служба Міноборони, пиш Слово і Діло.

«Наші снайпери працюють так, що і противник «не бігає» по лінії зіткнення, тому що знає, чим це закінчиться. Противник сьогодні вимушений озброєння і техніку трохи відсунути. Тому що втрати у нього кожного дня», - сказав міністр.

Війна на Донбасі: десять важливих фактів про бої під Слов'янськомЗа своєю тривалістю конфлікт в Україні вже перевищив Першу світову війну й протистояння між СРСР та нацистською Німеччиною.

Він також наголосив, що українські військові навчилися воювати так, «що за останні півроку важко пригадати, коли противник виїжджав на «передок», щоб вести вогонь з танка».

«А все тому, що за останні кілька місяців, використовуючи протитанкові засоби нашого українського виробництва, наші Збройні Сили на лінії зіткнення знищили 26 точок і більше 6 одиниць бойової техніки (противника – ред.)», — підкреслив Полторак.

На Донбасі за минулу добу, 12 квітня, в результаті посилених обстрілів із боку бойовиків загинув один військовий операції Об'єднаних сил і ще двоє отримали поранення.

Раніше президент України Петро Порошенко і Ангела Меркель виступили за введення на Донбасі «пасхального перемир'я».

Нагадаємо, з початку весняного перемир'я яке стартувало з 8 березня, загинули 12 українських військових і ще 44 отримали поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: